Ceremoniemeester

Tijdens de Big Day is het belangrijk dat alles goed is geregeld! Oog voor detail mag hierbij absoluut niet aan ontbreken. Tijdens de bruiloft kunnen jullie genodigden er volledig bij zijn en 100 % genieten van deze speciale dag. Het zou natuurlijk zonde zijn als één van je naaste continu druk is om alle zaken te regelen, omdat hij/zij ceremoniemeester is. Op voorhand bespreken we alles voor de bruiloft door en ontvangen jullie een draaiboek. De dag zal op rolletjes verlopen, zodat jullie écht kunnen genieten van de meest bijzondere dag uit je leven.  

Wat kun je verwachten?

- Kennismakingsgesprek

- Persoonlijke Wedding Checklist

- Moodboard

- Plan van Aanpak

- Ceremoniemeesterschap op de dag zelf

- Contacten onderhouden met leveranciers

- Voortgangsgesprekken

- Onbeperkt overleg (telefonisch, e-mail, telefoon)

- Samenstellen van draaiboek

Wat is de investering?

Een bruiloft is maatwerk, daarom zorgen we altijd voor een plan dat bij jullie wensen past. We rekenen een uurtarief van € 80,- per uur, met een minimum van 15 uur.

Hoe gaan we aan de slag?

We plannen een gratis en vrijblijvend intake gesprek in. Het is natuurlijk belangrijk dat er een wederzijds goed gevoel en vertrouwen is. We zijn ontzettend benieuwd hoe jullie deze dag voor jullie zien. Met liefde werken wij aan jullie droombruiloft. Na het intake gesprek ontvangen jullie een voorstel.

Kvk: 69571635

Btw №: NL002286203B80

T: +31 6 40 90 50 29

E: info@weddingster.nl

© 2017 by Weddingster

Rotterdam

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Find out more friends of Weddingster

Aanbevolen door...

Girls of honour logo.jpg
huwelijk.nl.png
weddingster_logo_grey_DEF.png