Weddingplanner

Hoi! Mijn naam is Cynthia Gorlee. Ik vind de liefde vieren het allermooiste wat er is! Mijn  passie is om jullie wensen en ideeën te vertalen naar de mooiste dag uit jullie leven, zodat jij de garantie hebt dat deze dag perfect is geregeld en dat je van ieder moment volledig kunt genieten.

 

Ik werk met enorm veel enthousiasme waarbij mijn oog voor detail nooit ontbreekt. Tijdens het intakegesprek ben ik enorm nieuwsgierig naar jullie wensen en ideeën voor de bruiloft. Een bruiloft is een erg persoonlijke dag waarbij de liefde samen komt. De liefde wordt gevierd met belangrijke mensen uit jullie omgeving. Het wordt een dag om nooit meer te vergeten, samen creëren we Memories to Remember. 

De kleine details van de bruiloft

Het gaat om details, op voorhand moet je aan alles gedacht hebben. Hierbij gaat het om een goede voorbereiding én complete controle op de dag zelf. Belangrijk is dat jullie als bruidspaar écht kunnen genieten van de bruiloft en daarbij het vertrouwen hebben dat alles in goede handen is. Daarom plannen we eerst een vrijblijvend intakegesprek in. We kijken naar jullie wensen, om vervolgens een concreet plan te maken richting jullie droombruiloft.

Video credits: Verstappen Video

Kvk: 69571635

Btw №: NL002286203B80

T: +31 6 40 90 50 29

E: info@weddingster.nl

© 2017 by Weddingster

Rotterdam

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
weddingster_logo_grey_DEF.png