Weddingplanner

Mijn naam is Cynthia Gorlee. Ik vind de liefde vieren het allermooiste dat er is! Vanuit mijn passie om jullie wensen en ideeën te vertalen naar de mooiste dag uit jullie leven, is Weddingster ontstaan. Zo kun jij kiezen voor een bruiloft die perfect geregeld is en een dag waar je van ieder moment volledig kunt genieten.

 

Wij werken altijd met veel enthousiasme waarbij ons oog voor detail nooit ontbreekt. Tijdens het intakegesprek zijn we enorm nieuwsgierig naar jullie wensen en ideeën voor de bruiloft. Een bruiloft is een erg persoonlijke dag waarbij de liefde samen komt. De liefde wordt gevierd met belangrijke mensen uit jullie omgeving. Wij beloven dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten, samen creëren we Memories to Remember. 

De kleine details van de bruiloft

Het gaat om details, op voorhand moet je aan alles gedacht hebben. Hierbij gaat het om een goede voorbereiding én complete controle op de dag zelf. Belangrijk is dat jullie als bruidspaar écht kunnen genieten van de bruiloft en daarbij het vertrouwen hebben dat alles in goede handen is. Daarom plannen we eerst een vrijblijvend intakegesprek in. We kijken naar jullie wensen, om vervolgens een concreet plan te maken richting jullie droombruiloft.

Kvk: 69571635

Btw №: NL002286203B80

T: +31 6 40 90 50 29

E: info@weddingster.nl

© 2017 by Weddingster

Rotterdam

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Find out more friends of Weddingster

Aanbevolen door...

Girls of honour logo.jpg
huwelijk.nl.png
weddingster_logo_grey_DEF.png