Cynthia Gorlee 

Weddingplanner & wedding stylist

"Mijn naam is Cynthia. Ik geloof dat mooie herinneringen bijdragen aan een gelukkig leven. Vanuit mijn passie om wensen en ideeën te vertalen naar de mooiste dag uit iemands leven, is Weddingster in 2017 ontstaan.

Bij een bruiloft gaat het om details, op voorhand moet je aan alles gedacht hebben. Hierbij gaat het om een goede voorbereiding én een complete controle op de dag zelf. 

 

Tijdens het kennismakingsgesprek zijn we enorm nieuwsgierig naar jullie wensen en ideeën voor de bruiloft. Een bruiloft is een erg persoonlijke dag waarin jullie liefde wordt gevierd met belangrijke mensen uit jullie omgeving. Wij zorgen ervoor dat deze dag perfect verloopt. Een dag die je nog heel lang, met een lach op je gezicht, zult herinneren. 

Samen creëren we Memories to Remember. "

weddingplanner weddingster.JPG
Nina van Nimwegen

Nina van Nimwegen 

Weddingplanner-assistent

"Mijn naam is Nina. Al van jongs af aan droom ik ervan om weddingplanner te worden. Na jaren lang ervaring opgedaan te hebben binnen hospitality en mijn opleiding Leisure en Events Management  te hebben afgerond, zet ik nu mijn skills in om bruidsparen de dag van hun leven te bezorgen.

Energie krijg ik van creatief bezig zijn en ervoor zorgen dat zaken tot in de puntjes worden uitgevoerd. Op zoek naar inspiratie? Ik laat mijn creativiteit graag haar werk doen!

Ik geniet van het moment dat ik bruidsparen zie stralen op hun bruiloft. Dat is voor mij namelijk een teken dat ze genieten van deze bijzondere dag en weten dat alles in goede handen is. 

Samen creëren we Memories to Remember."