top of page

Gastblog - Wat zijn alle mogelijkheden met betrekking tot bloemen op de bruiloft?

Summer chique of Italian garden, Classic Fairytale of Festival, met bloemen kun je elke bruiloft helemaal uniek maken. Laat zien wie jullie zijn door jullie bloemenkeuze. Droogbloemen, zijde bloemen of juist verse bloemen, mogelijkheden te over. Blijf dicht bij jullie als stel en maak keuzes met je hart.

Kun jij het al voor je zien? Het moment dat je door het gangpad wandelt, je aanstaande jou vol verwachting opwacht. Links en rechts windlichten met romantische kaarsen, vaasjes met bloemen aan de stoelen en recht voor je een prieel met het mooiste groen en de prachtigste bloemen.

Stijl

Bloemen maken het decor van jullie bruiloft. Het zet de stijl en bepaalt de sfeer. Er is veel keus, misschien wel te veel keus en dan kan het zomaar zo zijn dat je alles mooi vindt. Bloemen zijn een reflectie van jullie karakters en relatie. Ga je voor stoer? Robuust of juist subtiel? Romantisch en luchtig of juist wat strakker en chique? Check je stijl. Kijk wat jullie aanspreekt en waar je warm van wordt. Dit is het makkelijkst door plaatjes te zoeken van de bloemen en bloemstukken die jullie aanspreken. Je kunt hiervoor Instagram of Pinterest gebruiken. Kijk ook eens op onze site. Je kunt zoeken per item maar ook per sfeer/stijl. Houd daarbij in gedachten welke locatie jullie hebben uitgekozen. Vaak geeft de sfeer van de locatie al een goede richting.Kopen of huren

Helemaal in is het huren van droog/zijde bloemen voor de bruiloft. Er komen steeds meer droogbloem collecties beschikbaar waardoor je jouw stijl kunt kiezen zonder al het bloemwerk te moeten kopen. Zeker met een klein budget kan dit de uitkomst zijn. Ga je liever voor verse bloemen of een combinatie? Kijk dan eens op de site wat onze richtprijzen zijn. Zo kun je bepalen wat er wel en niet binnen het budget past.


Als je weet wat voor stijl bij jullie past, maak dan heel gemakkelijk een afspraak via deze link. Deze afspraak is belangrijk, omdat onze professional diverse opties met je zal bespreken en je ook zal inspireren met items waar jullie eerder nog niet aan hadden gedacht.


Comments


bottom of page