top of page

Jullie fotomoment: hoe zorg je voor vermaak van de gasten op jullie bruiloft?

Het laatste wat jullie als bruidspaar willen is jullie zorgen maken om het plezier en vermaak van de bruiloftsgasten. Het is fijn om te zorgen voor entertainment op jullie bruiloft. Zo weten jullie zeker dat jullie op je gemak een goede fotoshoot kunnen houden en dat de gasten zich niet gaan vervelen. Wij helpen je op weg en hebben voor jou een aantal ideeën op een rijtje gezet!


Let’s play

Misschien heb je er zelf al aan gedacht en hoe gek het misschien ook klinkt, het werkt echt! Spelletjes. Het fijne hiervan is dat er talloze spelletjes zijn en dat je door het kiezen van de juiste spelletjes gelijk alle leeftijdscategorieën bezig kunt houden. Kruip even in de huid van de gasten om te bedenken wie welke spelletjes leuk vindt. Houd hierbij ook rekening met het verschil tussen mannen en vrouwen. Mannen kun je bijvoorbeeld heel blij maken met een potje bierpong of een partijtje voetbal, terwijl de vrouwen vaak wel in zijn voor een leuke quiz. Oh en, vergeet de kinderen niet. De kids vormen de meest lastige categorie om een hele dag/avond te vermaken. Spelletjes zoals bingo, (mega) Jenga en ring gooien maak je kinderen blij mee. Je kunt ook een aparte kindertafel maken die vol ligt met teken- en knutselspullen. Als aan alle gasten gedacht is, kunnen jullie in alle rust jullie ding doen. Let’s play!

Foto’s, foto’s en nog meer foto’s

Het is natuurlijk heel leuk dat jullie zolang bezig zijn met foto’s maken en uiteraard zullen alle gasten ook een momentje met jullie hebben om wat foto’s te schieten, maar hoe leuk is het om een photobooth neer te zetten? Dit is om te beginnen heerlijk vermaak voor alle gasten, maar daarnaast creëert het ook (nog meer) mooie herinneringen. Een leuke tip: kies een photobooth uit die past bij het thema van de bruiloft en zorg voor wat leuke extraatjes die de foto’s net even anders/gekker maken.


Proeverijen

Een ander leuk idee om de gasten te vermaken is door middel van een proeverij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wijn- of bierproeverij. Naast dat dit natuurlijk onwijs lekker en gezellig is, krijgen de gasten zo ook de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar (nog) beter te leren kennen. Laat de gast vervolgens het favoriete biertje / de wijn verder drinken tijdens het diner.


Zang- en danskunsten uit de kast halen

Last but not least, laat de gasten hun zang- en danskunsten uit de kast halen. Dit kan op verschillende manieren. Om te beginnen bijvoorbeeld door middel van karaoke. Huur een karaokebusje of creëer een plek op locatie waar de gasten los kunnen gaan op hun favoriete karaoke hitjes. Daarnaast kun je ook professionele danser(s) inhuren om een workshop te geven aan de gasten. Denken jullie dat de gasten niet echt losse heupjes hebben? Dan kun je ook professionele dansers inhuren voor het geven van een kleine show. De gasten hoeven dan alleen maar te kijken én genieten.


Vinden jullie het lastig om de juiste keuzes te maken op het gebied van entertainment? Plan hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek in, dan kijken we samen hoe Weddingster jullie kan helpen!

Opmerkingen


bottom of page