top of page

4 x bijzondere trouwlocaties in hartje Rotterdam

Het is een essentieel onderdeel van de bruiloft, de trouwlocatie. Maar hoe vind je jouw droomlocatie? Er zijn een tal van mogelijkheden als we kijken naar de kosten, het aantal gasten en de sfeer die je wilt neerzetten. Met Rotterdam als hometown delen we hier onze favo locaties die de stad te bieden heeft! Lees snel verder & ontdek de vier verschillende type locaties om elkaar de liefde te verklaren.


Welke heeft jouw voorkeur?


Romantic wedding bij Dudok in het Park


Prijsklasse: €€€

Aantal gasten: 0 – 100


Trouwen in een monumentale villa uit 1750 midden in een het oude stadspark van hartje Rotterdam. De oase van rust die hier heerst maakt deze romantische spot wel erg bijzonder. Het oude pand biedt een modern interieur met mooie grote ramen voor veel licht inval. Een feestje voor de trouwfotograaf!


Voor je bruiloft ben je op deze locatie de hele dag zoet; van ceremonie tot aan een geweldig feest. Alles is mogelijk in de verschillende zalen die Dudok in het Park te bieden heeft. En over zoet gesproken; Dudok is de huisleverancier voor de catering, oftewel: gegarandeerd lekkere sweets op jouw bruiloft!


Exclusive wedding bij Eau Lounge


Prijsklasse: €€€

Aantal gasten: 0 – 70


Met uitzicht op de Erasmusbrug aan de ene kant en de Willembrug aan de andere kant ligt Eau Lounge op een hele bijzondere locatie aan de Maas. Heb je een grote liefde voor de stad? Dan is deze locatie zeker wat voor jou. Deze locatie is uitstekend geschikt voor intieme bruiloften. En geen zorgen bij slecht weer: het terras kan namelijk overdekt gemaakt worden. Je kunt het helemaal aankleden naar je eigen smaak, qua decoratie en stijling mag je zelf helemaal los gaan. Deze locatie is exclusief te boeken.

Unique wedding op de Euromast


Prijsklasse: €€€€

Aantal gasten: 0 – 50

Wie aan Rotterdam denkt, denkt aan de Euromast. Het is het icon van de stad. Kun je het je voorstellen? Op 100 meter hoogte boven de stad elkaar het ja-woord geven. Je sluit hier vervolgens de dag af met een geweldig feest met als achtergrond de duizenden lichtjes van de stad. Denk je dat je alles gehad hebt? Zeker niet! Na afloop van deze bijzondere dag biedt de Euromast ook nog eens een te gekke bruidssuite hoog in de wolken aan. Bij de Euromast is voldoende openbare parkeergelegenheid en is ook per bus goed te bereiken.


Urban wedding bij JACKPrijsklasse: €€

Aantal gasten: 0 - 140Op de foto zie je het portret van Chuck Roberts. Een house legende uit de jaren 90, geschilderd door kunstenaar Tymon de Laat / Me Like Painting. De lyric "My House" staat aan de basis van het concept van JACK. Voordat je naar binnenloopt staat er dan ook niet voor niets boven de ingang "Our house, is your house!". Bij JACK doen ze er alles aan dat je je echt thuis voelt.


JACK is gevestigd in de historische Hofbogen, ligt op loopafstand van het Centraal Station en heeft voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. JACK beschikt over 2 ruimtes die met elkaar zijn verbonden. Uniek aan deze locatie is de mogelijkheid tot het personaliseren van de ruimtes. Tegen een kleine vergoeding vervangen zij alle wandfotografie voor foto’s die door het bruidspaar worden aangeleverd. Bij JACK is niks te gek om van ieder huwelijk een ongekend goed feestje te maken.


Ben je op zoek naar een mooie locatie, maar kom je er niet helemaal uit? Neem dan hier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Comments


bottom of page