top of page

6 keer origineel én betaalbaar bedankje voor jullie gasten

Deze traditie zien we al jaren terugkomen op bruiloften. Een cadeautje voor je gasten om waardering uit te spreken dat zij op jullie bruiloft aanwezig zijn. Dit cadeau is gelijk een mooie gelegenheid om ervoor te zorgen dat de gasten een tastbare herinnering over houden aan de bruiloft. Een bijzonder cadeau, met een personal touch die niet te duur is: op het internet zijn duizenden mogelijkheden te vinden. Wij hebben de aller leukste huwelijkscadeaus voor je verzameld. Zo zorg jij voor een stunning én betaalbaar bedankje voor jullie gasten! Zij zullen deze dag nooit meer vergeten. Memories to Remember.


1. Zakje met gepersonaliseerde m&m’s

Via de website kan m&m’s ontwerpen. Hoe leuk is dit?! Je kunt zelf kiezen wat je er op wilt laten bedrukken: van portretfoto's van jullie zelf, tot de trouwdatum en initialen. Wist je dat het geven van snoep aan je gasten een betekenis heeft? Stop 5 bruidsuikers in een leuke verpakking en je wenst je gasten het volgende toe: liefde, voorspoed, trouw, vruchtbaarheid en geluk.


2. DIY huwelijksbedankje

Voor de creatievelingen onder ons: je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag met de bedankjes! Een leuk voorbeeld hierbij is om jullie favorite snack of drankje te delen met de vrienden en familie. Je kunt er ook voor kiezen om potjes te vullen met lekkernij. Via Alles voor bedankjes vind je hier genoeg keus in.


3. Photobooth

Plaats een photobooth op jullie bruiloft, dit zorgt ongetwijfeld voor enorm veel lol én een tastbare herinnering die jullie gasten mee naar huis kunnen nemen. Een photobooth slaat alle foto’s op die gedurende de dag zijn gemaakt, zodat jullie zelf ook alle foto’s terug kunnen zien. Geloof ons: een mooier gastenboek ga je niet krijgen. Hoe later de avond, hoe hilarischer de foto's.4. Plantjes

Het leuke aan plantjes is dat het lang goed blijft, mist je het wat zorg en liefde geeft ;-). Bij Planitful kun je allerlei soorten mini vetplantjes kiezen. Er wordt dan bij elk plantje een houten prikkertje gestopt die je kun personaliseren. We love it!


5. Gepersonaliseerde sleutelhangers

Via Wedding Deco kun je de initialen van jou en je partner laten ontwerpen. Op deze manier dragen vrienden en familie jullie letterlijk nog lang bij zich!


6. Goodie bag

Kun je niet kiezen? Dan kan je er ook voor kiezen om een tasje te vullen met verschillende spullen er in. Zo’n tas stel je zelf samen. Een leuk voorbeeld is om een “Hangover Recovery Kit” te maken voor jullie gasten, met een flesje water en wat aspirientjes. Ze zullen jullie de volgende dag dankbaar zijn 😉.


Vaak staan de bedankjes aan het einde van de avond klaar voor de gasten. Hou er wel rekening mee dat er altijd gasten zijn die eerder zullen vertrekken, dus zorg dat deze bedankjes op tijd klaar staan.


Nu je de bedankjes hebt geregeld zijn, is het een mooi moment om te checken of je aan alles hebt gedacht. Benieuwd waar je allemaal nog meer aan moet denken voor de bruiloft? Vraag hier de gratis Weddingster Wedding Checklist aan!

Comments


bottom of page