top of page

Trouwvervoer: hoe maak jij je entree op jullie bruiloft?

Uiteraard wil je een stunning entrance maken tijdens je bruiloft. Hierbij is niet alleen de jurk maar ook het vervoer waarin jullie aankomen is een essentieel onderdeel. Heb jij al nagedacht met welk vervoer jullie naar de trouwlocatie gaan? Per koetst, per luxe auto of misschien wel op de fiets? Sprookjesachtig of sportief? Klassiek of juist modern? Er is van alles mogelijk!


Voor iedere soort bruiloft is er mooi vervoer dat in lijn ligt met de rest van de uitstraling van de bruiloft. Deze week delen wij de leukste én origineelste ideeën met je. Neem nog een slok van je thee, leun achterover in je stoel en laat je inspireren.

Klassiek vervoer


trouwvervoer

Oldtimer

Bij klassiek vervoer denken we al snel aan een oldtimers. Kies jij voor een Rolls-Royce model uit de jaren 50 of gaat je voorkeur uit naar een Volkswagen Kever? Met deze blikvangers heb je de garantie dat je een mooie entree maakt.

Trouwkoets

Wanneer we terug gaan aan in de tijd dan zien we dat paard en wagen, oftewel de koets, zeer gebruikelijk was tijdens bruiloften. Nog steeds geeft dit prachtige vervoersmiddel een heerlijk sprookjesachtig en romantisch gevoel.

trouwvervoer limousine

Limousine

Ga je met een het hele gezin naar de trouwlocatie? Dan is dit een leuke optie, vaak zijn limousines voorzien van een minibar en kunnen er tot 14 personen vervoerd worden. De geblindeerde ramen zorgen ervoor dat de familie jullie pas kunnen bewonderen wanneer de deuren van de auto opengaan. Rij in luxe naar je trouwlocatie.trouwvervoer auto

Modern vervoer


Sportieve auto

Altijd al de droom gehad om in een dikke bak te rijden? Dan is dit daar de ultieme dag voor! Kies voor een stoere BMW of misschien wel een sportieve Porsche Carrera. Een jongensdroom die uit komt.Origineel vervoer


Bakfiets

Een bakfiets kan je geweldig omtoveren tot een romantische fiets met ballonnen en bloemen waarin bruid in de bak zit.


trouwvervoer bus

Trouwbus

Wanneer je met een heel gezelschap reist naar de trouwlocatie dan is het super leuk én gezellig om een bus te huren!


Helikopter

Een trouwlocatie die het mogelijk maakt een een helikopter te laten landen? Je gasten zullen versteld staan.


Boot

Trouw je aan het water? Dan kun je er voor kiezen om een boot te huren en op jullie trouwlocatie aan te komen te water.


trouwvervoer boot


Buitenlands vervoer

Je kunt verschillende elementen en culturen in je bruiloft terug laten komen. Trouw je bijvoorbeeld met een Amerikaanse? Hoe leuk is het dan om in een gele Amerikaanse taxi aan t komen. Ben je helemaal verliefd op de stad Londen? Dan is een Engelse Dubbeldekker wat voor jullie. En heb je veel met Italië? Vergeet dan de (oldskool) vespa niet!Er zijn een tal van mogelijkheden. Belangrijk is om te kijken wat bij jullie en de rest van de bruiloft past.


Benieuwd waar je nog meer aan moet denken voor jullie bruiloft? Neem hier contact op om een vrijblijvende kennismaking te plannen!

Comments


bottom of page