top of page

7 redenen waarom een Weddingplanner een slim idee is

Vaak krijg ik de vraag: "Wat doet een Weddingplanner precies?" of "Heb ik wel echt een Weddingplanner nodig?". In Amerika en Engeland is het bijna ondenkbaar om een bruiloft te plannen zónder Weddingplanner. En de voordelen van een Weddingplanner worden ook steeds duidelijker onder de Nederlanders. Steeds meer bruidsparen kiezen dan ook voor een Weddingplanner. Wij geven je de redenen waarom een Weddingplanner een slimme keuze is!


Weddingplanner

  1. Het is in veel gevallen een fabel dat je hogere kosten hebt wanneer je gebruik maakt van een Weddingplanner. Weddingplanners hebben namelijk veel relaties met leveranciers, waardoor je de beste deals krijgt. Bruidsparen die gebruik maken van een Weddingplanner zijn vaak niet meer kwijt dan bruidsparen die alles zelf regelen.

  2. Een Weddingplanner zit vol met creatieve ideeën en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van trouwen. Hierdoor heb jij als aanstaande de zekerheid dat jullie bruiloft aan niks ontbreekt en je geïnspireerd raakt om de juiste keuzes te maken voor jullie bruiloft.

  3. Door het grote netwerk van de Weddingplanner krijg je te maken met de beste trouwleveranciers van de jurk tot aan de bruidstaart. Dit zorgt voor veel tijdsbesparing doordat je zelf minder zoektijd hebt. Daarnaast vormt de Weddingplanner een schakel tussen jou en de leveranciers om alle zaken goed te regelen.

  4. Jullie budget wordt ten alle tijden in de gaten gehouden door jullie Weddingplanner. Dit zorgt ervoor dat je precies zicht hebt op je in- en uitgaven, en dat je niet in de verleiding komt om zaken te kopen die jullie niet écht nodig hebben. Daarnaast voorziet de Weddingplanner jullie ook van tips & tricks om jullie budget zo goed mogelijk te besteden.

  5. No more stress en relax! Je kunt relaxen tijdens de planning van de bruiloft én op de Big Day. Een Weddingplanner zal de grootste taken uit handen nemen, zodat jullie alleen in actie hoeven te komen wanneer er een keuzemoment gemaakt dient te worden. Jullie kunnen tijdens de bruiloft volledig genieten!

  6. Praktische zaken. Er komt een hoop relevante wetgeving en officiële documentatie kijken bij het aangaan van een huwelijk in het binnen- of buitenland. Handig als daar iemand is die jullie hier alles over kan vertellen.

  7. Ervaring is het allerbelangrijkste als het komt op de organisatie van de meest bijzondere dag uit jullie leven. En juist deze ervaring en kennis kan een Weddingplanner met jullie delen. Vanuit Weddingster hebben we ervaring in het organiseren van Nederlandse en Spaanse bruiloften op Ibiza en in Barcelona.


Nieuwsgierig geworden hoe een Weddingplanner jullie kan helpen? Kies hier voor een eerste, vrijblijvende, kennismakingsgesprek. Zorg ervoor dat jullie dag ééntje wordt om nooit te vergeten. Memories to Remember.

Comments


bottom of page