top of page

Gastblog - Een trouwpak uitzoeken, hoe doe je dat?

Ieder onderdeel van de bruiloft vraagt om de nodige kennis om hier een juiste keuze in te maken. Wij zorgen dat je voor ieder onderwerp van de bruiloft in aanraking komt met echte vakmensen. Zo ook het trouwpak. Aanstaande bruidegoms vinden dit vaak maar een lastig onderdeel. Want, hoe vlieg je dit aan en wat zijn de belangrijke zaken om op te letten? Wij hebben het voor je gevraagd aan Michael & Giso!

Wanneer jullie de bruiloft gaan plannen wil je ervoor zorgen dat alles perfect bij elkaar past. De locatie, inrichting en het thema worden allemaal op elkaar afgestemd, passend bij jullie wensen. De vrouw kiest haar jurk, die past bij haar droomplaatje. Daarna komt vaak pas de keuze voor het trouwpak. Maar hoe zorg je er nu voor dat je rekening houdt met alle aspecten van jullie trouwdag en tegelijkertijd niet beperkt wordt in de keuzes die je hierbij kunt maken? Het is natuurlijk ook belangrijk dat jij een outfit hebt waar je helemaal tevreden over bent, die past in het totaalplaatje. Laat je meenemen in de wereld van de trouwpakken.


Vraag advies aan de juiste mensen

De juiste mensen zijn allereerst je beste vrienden, vriendinnen en familie. Zij kennen jou als geen ander en er is vast en zeker iemand die alles weet, ook ‘het geheimpje’ van de jurk. Houd er wel rekening mee, hoe meer mensen hoe meer wensen. Maximaal drie personen meenemen naar je afspraak is dat ook aan te raden. Precies om deze reden is de #1 juiste persoon, jij zelf. Jij weet precies waar jij je prettig in voelt en wat je uit wilt stralen. Naast deze meest inner circle, kan je het kiezen voor mensen die dag in dag uit bezig zijn met pakken vanuit hun vakmanschap. Een gerenommeerde trouwpakken winkel of een tailor biedt jou de garantie dat je een persoonlijk en passend advies krijgt over wat past bij jou en bij jullie bruiloft.


Ga voor een trouwpak op maat Wanneer je alle mogelijkheden open wilt houden kun je kiezen voor een trouwpak op maat. Hiervoor kun je een bezoek brengen aan een tailor. Zij werken niet seizoensgebonden met collecties, maar enkel op basis van stoffen. Een zomers trouwpak in de winter uitkiezen, en visa versa, is geen enkel probleem. Naast de grote keuze aan stoffen kan je stoffen ook mixen and matchen. Denk aan een tweedelig pak in dezelfde stof, gecombineerd met een vest in een andere stof met bijvoorbeeld een ruit. Of een combinatie outfit waarbij zowel de jas, de pantalon en het vest van een andere stof zijn gemaakt. De tailor adviseert je wat het best past bij jullie dag, maar ook bij jouw lichaam. Er wordt gekeken naar welke stoffen het best bij jouw figuur en het seizoen waarin jullie gaan trouwen. De kleuren worden gebaseerd op oog-, haar- en huidskleur, wederom samen met het thema en het seizoen.


Trouwpak bij Michael & Giso

Het zijn veel dingen om rekening mee te houden wanneer jij een trouwpak gaat uitzoeken. Gelukkig vind je bij Michael & Giso ruim tien jaar ervaring in het op maat maken van het juiste trouwpak. Menig bruidegom ging je al voor, op onze website vind je verschillende Groom’s Stories waarin zij vertellen over hun ervaring bij Michael & Giso en hun trouwdag.

Voorafgaand aan de afspraak bij Michael & Giso krijg je alvast wat huiswerk mee, zodat je goed voorbereid bent op alle keuzes die gaan komen. Tijdens de afspraak gaat de tailor in alle details met een bepaalde, professionele visie. Het is een, soms overweldigende, maar vooral een bijzondere ervaring. Wil jij dit zelf ervaren? Plan een afspraak in om kennis te maken met het team van Michael & Giso onder het genot van een espresso.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page