top of page

Bruiloft thema in beeld - Festival

Thema’s rondom een bruiloft zijn niet alleen ontzettend leuk, het geeft je ook veel handvatten bij de organisatie van je de bruiloft. Omdat er voor een bepaald thema/kleur is gekozen, geeft dat een vertrekpunt voor het regelen van allerlei zaken: het kiezen van een bruidstaart, het samenstellen van de huwelijks bedankjes tot aan de keuze voor de jurk.


Deze week deel ik met jullie het populaire thema die we de laatste jaren veel terug zien komen tijdens bruiloften: Festival! Je kunt hier ontzettend veel kant mee op. Hieronder een Pinterestbord voor jou samengesteld: heerlijk om inspiratie op te doen en je eigen bord weer te aan te vullen met nieuwe ideeën.


Het belangrijkste van de bruiloft is dat het een dag wordt die een weerspiegeling is van jullie. Naast de organisatie van de bruiloft zorgt Weddingster ook voor de stijling van de dag. Door samen te werken met de beste trouwleveranciers wordt er aan ieder detail gedacht. Benieuwd wat Weddingster voor jou kan betekenen? Zie hier de mogelijkheden!

Comentários


bottom of page